EPC, hoeveel kost het? Onze tarieven.

Hoeveel kost een energieprestatiecertificaat? De uiteindelijke prijs voor een EPC hangt af van enkele factoren die een invloed hebben op de tijd die we eraan zullen moeten besteden. Hieronder kan je eenvoudig onze tarieven consulteren. Bestellen doe je hier.  En bekijk zeker ook even onze tips voor een goed epc!

Type huis: Plannen beschikbaara) Plannen niet beschikbaar
Studio 150,- excl. BTW 190,- excl. BTW
Appartement 175,- excl. BTW 215,- excl. BTW
Gesloten bebouwing (2 gevels) 200,- excl. BTW 240,- excl. BTW
HOB (3 gevels) 225,- excl. BTW 265,- excl. BTW
Open bebouwing (> 3 gevels) 250,- excl. BTW 290,- excl. BTW

a) De afwezigheid van gedetailleerde vloerplannen en zijaanzichten (schaal 1/50) verhoogt sterk de hoeveelheid opmeetwerk die verricht moet worden.

Waarom kiezen voor Egeon

Wij hebben een ruime ervaring met energie in de gebouwensector en stelden al voor honderden tevreden klanten een EPC op. Door onze ervaring kunnen wij vlot, maar grondig en professioneel, een correct energieprestatiecertificaat garanderen. Daarbij proberen we steeds in de mate van het mogelijke rekening te houden met de wensen van de klant, zowel voor het plaatsbezoek als voor de aflevering van het EPC. Indien u, tenslotte, meerdere EPC's tegelijkertijd laat opmaken, of op regelmatige basis met ons wilt samenwerken, kunnen we een nog gunstigere prijs overeenkomen. Neem daarvoor contact met ons op. 

Overige diensten

In combinatie met een EPC (aan onderstaande prijs), bieden we eveneens een elektriciteitskeuring aan de voordelige prijs van 120 euro excl. BTW aan. Daarnaast kan u ook een keuring van een stookolietank aanvragen voor 150 euro excl. BTW