EPC, hoeveel kost het? Onze tarieven.

Hoeveel kost een energieprestatiecertificaat? De uiteindelijke prijs voor een EPC hangt af van enkele factoren die een invloed hebben op de tijd die we eraan zullen moeten besteden. Hieronder kan je eenvoudig onze tarieven consulteren. Bestellen doe je hier.  En bekijk zeker ook even onze tips voor een goed epc!

Type huis: Plannen beschikbaara) Plannen niet beschikbaar
Studio 120,- excl. BTW 150,- excl. BTW
Appartement 140,- excl. BTW 170,- excl. BTW
Gesloten bebouwing (2 gevels) 160,- excl. BTW 190,- excl. BTW
HOB (3 gevels) 180,- excl. BTW 210,- excl. BTW
Open bebouwing (> 3 gevels) 200,- excl. BTW 230,- excl. BTW

a) De afwezigheid van gedetailleerde vloerplannen en zijaanzichten (schaal 1/50) verhoogt sterk de hoeveelheid opmeetwerk die verricht moet worden.

Waarom kiezen voor Egeon

Wij hebben een ruime ervaring met energie in de gebouwensector en stelden al voor honderden tevreden klanten een EPC op. Door onze ervaring kunnen wij vlot, maar grondig en professioneel, een correct energieprestatiecertificaat garanderen. Daarbij proberen we steeds in de mate van het mogelijke rekening te houden met de wensen van de klant, zowel voor het plaatsbezoek als voor de aflevering van het EPC. Indien u, tenslotte, meerdere EPC's tegelijkertijd laat opmaken, of op regelmatige basis met ons wilt samenwerken, kunnen we een nog gunstigere prijs overeenkomen. Neem daarvoor contact met ons op. 

Overige diensten

In combinatie met een EPC (aan onderstaande prijs), bieden we eveneens een elektriciteitskeuring aan de voordelige prijs van 120 euro excl. BTW aan.

Daarnaast kan u ook een keuring van een stookolietank aanvragen voor 129 euro excl. BTW voor een bovengrondse tank of een dubbelwandige ondergrondse tank met permanente lekdetectie, en 149 euro voor een ondergrondse, enkelwandige tank. 
 

Extra korting

Onze professionele klanten en onze Facebook-vrienden kunnen genieten van een extra voordelig tarief. Volg ons nu op Facebook, en ontvang een korting van 5% op EPC en elektrische keuring!