Skip to Navigation

EPC, hoeveel kost het? Onze tarieven.

 
Hoeveel kost een energieprestatiecertificaat? De uiteindelijke prijs voor een EPC hangt af van enkele factoren die een invloed hebben op de tijd die we eraan zullen moeten besteden. Hieronder kan je eenvoudig onze tarieven consulteren. Selecteer de passende specificaties, en je krijgt automatisch een prijsopgave. 
LET WEL: vanaf 12/01/2013 wordt het inspectieprotocol door het Vlaams energieagentschap aangepast, en leiden meerdere verwarmingssystemen tot extra werk. Daarom dienen onderstaande prijzen te worden vermenigvuldigd met een factor 1,5 indien u meerdere verwarmingssystemen hebt (bijvoorbeeld kachel en CV, of radiatoren en vloerverwarming), en een factor 1,8 bij 3 of 4 verschillende systemen.
 
Type huis:
Studio
Appartement
Gesloten bebouwing (rijhuis)
Half-open bebouwing
Open bebouwing
Plannen beschikbaara):
Ja
Neen
 
125 €
a) De afwezigheid van gedetailleerde vloerplannen en zijaanzichten verhoogt sterk de hoeveelheid opmeetwerk die verricht moet worden.


Waarom kiezen voor Egeon

Wij hebben een ruime ervaring met energie in de gebouwensector en stelden al voor honderden tevreden klanten een EPC op. Door onze ervaring kunnen wij vlot, maar grondig en professioneel, een correct energieprestatiecertificaat garanderen. Daarbij proberen we steeds in de mate van het mogelijke rekening te houden met de wensen van de klant, zowel voor het plaatsbezoek als voor de aflevering van het EPC. Indien u, tenslotte, meerdere EPC's tegelijkertijd laat opmaken, of op regelmatige basis met ons wilt samenwerken, kunnen we een nog gunstigere prijs overeenkomen. Neem daarvoor contact met ons op. 

Overige diensten

In combinatie met een EPC (aan onderstaande prijs), bieden we eveneens een elektriciteitskeuring aan de voordelige prijs van 119 euro excl. BTW aan.

Daarnaast kan u ook een keuring van een stookolietank aanvragen voor 129 euro excl. BTW voor een bovengrondse tank of een dubbelwandige ondergrondse tank met permanente lekdetectie, en 149 eiro voor een ondergrondse, enkelwandige tank. 
 

Extra korting

Onze professionele klanten en onze Facebook-vrienden kunnen genieten van een extra voordelig tarief. Volg ons nu op Facebook, en ontvang een korting van 5% op EPC en elektrische keuring!