Nieuws

Impact maatregelen Corona op EPC bij verkoop en verhuur

1. Tijdstip voor de aanwezigheid van het EPC bij verkoop en verhuur verschoven naar het verlijden van de authentieke akte en het sluiten van de huurovereenkomst

Om meer ademruimte te bieden aan zowel eigenaars, immobiliënkantoren als energiedeskundigen en om het aantal plaatsbezoeken te beperken, heeft de Vlaamse Regering, op voorstel van minister Demir, op 3 april 2020 beslist om het tijdstip waarop het EPC moet beschikbaar zijn bij verkoop en verhuur tijdelijk te verschuiven.

Dreiging Corona-virus: aanpassing werkmethode

In het kader van de verscherpte maatregelen naar aanleiding van de Corona-crisis past Egeon haar werkmethode aan in het belang van onze werknemers en onze klanten. Daarbijzal zoveel mogelijk ingezet worden op thuiswerk door onze medewerkers. Daarom is het aangewezen om bij eventuele vragen te mailen, eerder dan langs te komen op onze bureaus of te bellen. Deze mails zullen dan doorgestuurd worden naar de verantwoordelijke medewerkers.

Wij zijn bereikbaar op:

Wanneer is een sloopopvolgingsplan verplicht?

Een sloopopvolgingsplan (SOP) is een verplichte bijlage bij de aanvraag van een omgevingsvergunning (vroegere bouwaanvraag) waarbij een (gedeeltelijke) afbraak in het project is opgenomen van:

Egeon Brabant groeit als kool: vacature EPB-verslaggever

Gezocht: enthousiaste collega (M/V) EPB-verslaggever met interesse in veiligheid voor het versterken van ons kantoor te Begijnendijk

Voor ons kantoor te Begijnendijk zijn we op zoek naar een enthousiaste collega EPB-verslaggever met de nodige zin voor initiatief en interesse in veiligheid om ons team komen versterken.

Wacht niet tot de oplevering om lekdichtheid te meten

Mario gaf aan Sanilec een interview over lekdichtheid van ventilatiekanalen. Het artikel staat vol interssante tips voor de voorbereiding en uitvoering van de werken. Lees hier het volledige artikel. Meer vragen rond luchtdichtheid van ventilatiekanalen, of andere vragen rond luchtdichtheid of ventilatie? Stuur ons dan een mailtje!

 

Egeon BVBA breidt uit naar het oosten

Na een jarenlange samenwerking met Jurgen Ooms BVBA in Begijnendijk, zijn de banden verder aangehaald, en zal Jurgen Ooms BVBA verder gaan onder de vleugels van Egeon. Hiermee heeft Egeon een kantoor in Begijnendijk (Betekom), waardoor we efficiënter heel Vlaanderen zullen kunnen bedienen. U kan in het kantoor in Betekom terecht voor alle diensten die we aanbieden.

Het nieuwe kantoor is gevestigd op:

Prof. Scharpélaan 5
3130 Betekom

2 Nieuwe vacatures in Betekom

Voor ons nieuw kantoor in Betekom zijn we op zoek naar 2 nieuwe medewerkers:

- EPB-verslaggever

- Algemene medewerker / veiligheidscoördinator

2 Nieuwe EPC-types vanaf 2020

Vanaf 2020 komen er twee nieuwe types van energieprestatiecertificaat bij: het EPC voor kleine niet-residentiële gebouwen, en het EPC voor de gemeenschappelijke delen van een appartementsgebouw. Ze worden allebei opgemaakt door een energiedeskundige type A, u kan er dus voor bij Egeon terecht!

Gezocht: medewerker (M/V) met zin voor precisie en veiligheid

Je kennis en ingesteldheid zijn belangrijker dan je diploma’s en je leeftijd. Om onze klanten de service te kunnen bieden die zij van ons gewoon zijn, zoeken we een gedreven nieuwe collega, die een sterke interesse heeft in het hele bouwgebeuren. Je krijgt een volledige opleiding van ons. Ervaring is meegenomen, maar niet noodzakelijk. Goesting om er in te vliegen wel!

Enthousiaste EPB-verslaggever gezocht

Je kennis en ingesteldheid zijn belangrijker dan je diploma’s en je leeftijd. Om onze klanten de service te kunnen bieden die zij
van ons gewoon zijn, zoeken we een gedreven collega, die een sterke interesse heeft in het hele bouwgebeuren.
Ervaring als EPB-verslaggever of met EPB-berekeningen is een belangrijk voordeel maar geen must. Ook andere ervaring in de bouwwereld is een groot pluspunt.

Pages