Nieuws

Wacht niet tot de oplevering om lekdichtheid te meten

Mario gaf aan Sanilec een interview over lekdichtheid van ventilatiekanalen. Het artikel staat vol interssante tips voor de voorbereiding en uitvoering van de werken. Lees hier het volledige artikel. Meer vragen rond luchtdichtheid van ventilatiekanalen, of andere vragen rond luchtdichtheid of ventilatie? Stuur ons dan een mailtje!

 

Egeon BVBA breidt uit naar het oosten

Na een jarenlange samenwerking met Jurgen Ooms BVBA in Begijnendijk, zijn de banden verder aangehaald, en zal Jurgen Ooms BVBA verder gaan onder de vleugels van Egeon. Hiermee heeft Egeon een kantoor in Begijnendijk (Betekom), waardoor we efficiënter heel Vlaanderen zullen kunnen bedienen. U kan in het kantoor in Betekom terecht voor alle diensten die we aanbieden.

Het nieuwe kantoor is gevestigd op:

Prof. Scharpélaan 5
3130 Betekom

2 Nieuwe vacatures in Betekom

Voor ons nieuw kantoor in Betekom zijn we op zoek naar 2 nieuwe medewerkers:

- EPB-verslaggever

- Algemene medewerker / veiligheidscoördinator

2 Nieuwe EPC-types vanaf 2020

Vanaf 2020 komen er twee nieuwe types van energieprestatiecertificaat bij: het EPC voor kleine niet-residentiële gebouwen, en het EPC voor de gemeenschappelijke delen van een appartementsgebouw. Ze worden allebei opgemaakt door een energiedeskundige type A, u kan er dus voor bij Egeon terecht!

Gezocht: medewerker (M/V) met zin voor precisie en veiligheid

Je kennis en ingesteldheid zijn belangrijker dan je diploma’s en je leeftijd. Om onze klanten de service te kunnen bieden die zij van ons gewoon zijn, zoeken we een gedreven nieuwe collega, die een sterke interesse heeft in het hele bouwgebeuren. Je krijgt een volledige opleiding van ons. Ervaring is meegenomen, maar niet noodzakelijk. Goesting om er in te vliegen wel!

Enthousiaste EPB-verslaggever gezocht

Je kennis en ingesteldheid zijn belangrijker dan je diploma’s en je leeftijd. Om onze klanten de service te kunnen bieden die zij
van ons gewoon zijn, zoeken we een gedreven collega, die een sterke interesse heeft in het hele bouwgebeuren.
Ervaring als EPB-verslaggever of met EPB-berekeningen is een belangrijk voordeel maar geen must. Ook andere ervaring in de bouwwereld is een groot pluspunt.

Weer op zoek: ervaren EPB-verslaggever

Wat zoeken we? Je kennis en ingesteldheid zijn belangrijker dan je diploma’s en je leeftijd. Om onze klanten de service te kunnen bieden die zij
van ons gewoon zijn, zoeken we een gedreven collega, die een sterke interesse heeft in het hele bouwgebeuren.
Ervaring als EPB-verslaggever of met EPB-berekeningen is een belangrijk voordeel.

Gevonden: collega (M/V) met enige zin voor destructie

Update: we hebben een nieuwe top-medewerker gevonden. 

Wie zijn wij:

Partago

Sinds kort is Egeon lid van Partago. Dat betekent dat we ons elektrisch kunnen verplaatsen door Gent en omstreken. Dat is op een energie-efficiënte en duurzame manier energieadvies geven!

Partago organiseert autodelen met elektrische wagens. Een beetje zoals Cambio, maar dan nóg iets moderner, en nóg iets toekomstgerichter. Indien je graag elektrisch wil rijden, maar de aankoopkost te hoog vindt, neem dan zeker eens een kijkje op de website van Partago!

Thermografie: erkenning door ITC

Sinds april 2014 is Egeon gecertificeerd door het ITC voor het uitvoeren van kwalitatieve thermografieën. Het ITC (Infrared Training Centre) is één van de belangrijkste certificeringsorganismen van IR-thermografie.

Binnenkort verwachten we eveneens onze erkenning door het BINDT (British Institute for Non-Destructive Testing). Daarmee zal Egeon één van de weinige Belgische ondernemingen zijn met beide certificeringen op zak.

Pages