Nieuws

2 Nieuwe EPC-types vanaf 2020

Vanaf 2020 komen er twee nieuwe types van energieprestatiecertificaat bij: het EPC voor kleine niet-residentiële gebouwen, en het EPC voor de gemeenschappelijke delen van een appartementsgebouw. Ze worden allebei opgemaakt door een energiedeskundige type A, u kan er dus voor bij Egeon terecht!

Gezocht: medewerker (M/V) met zin voor precisie en veiligheid

Je kennis en ingesteldheid zijn belangrijker dan je diploma’s en je leeftijd. Om onze klanten de service te kunnen bieden die zij van ons gewoon zijn, zoeken we een gedreven nieuwe collega, die een sterke interesse heeft in het hele bouwgebeuren. Je krijgt een volledige opleiding van ons. Ervaring is meegenomen, maar niet noodzakelijk. Goesting om er in te vliegen wel!

Enthousiaste EPB-verslaggever gezocht

Je kennis en ingesteldheid zijn belangrijker dan je diploma’s en je leeftijd. Om onze klanten de service te kunnen bieden die zij
van ons gewoon zijn, zoeken we een gedreven collega, die een sterke interesse heeft in het hele bouwgebeuren.
Ervaring als EPB-verslaggever of met EPB-berekeningen is een belangrijk voordeel maar geen must. Ook andere ervaring in de bouwwereld is een groot pluspunt.

Weer op zoek: ervaren EPB-verslaggever

Wat zoeken we? Je kennis en ingesteldheid zijn belangrijker dan je diploma’s en je leeftijd. Om onze klanten de service te kunnen bieden die zij
van ons gewoon zijn, zoeken we een gedreven collega, die een sterke interesse heeft in het hele bouwgebeuren.
Ervaring als EPB-verslaggever of met EPB-berekeningen is een belangrijk voordeel.

Partago

Sinds kort is Egeon lid van Partago. Dat betekent dat we ons elektrisch kunnen verplaatsen door Gent en omstreken. Dat is op een energie-efficiënte en duurzame manier energieadvies geven!

Partago organiseert autodelen met elektrische wagens. Een beetje zoals Cambio, maar dan nóg iets moderner, en nóg iets toekomstgerichter. Indien je graag elektrisch wil rijden, maar de aankoopkost te hoog vindt, neem dan zeker eens een kijkje op de website van Partago!

Thermografie: erkenning door ITC

Sinds april 2014 is Egeon gecertificeerd door het ITC voor het uitvoeren van kwalitatieve thermografieën. Het ITC (Infrared Training Centre) is één van de belangrijkste certificeringsorganismen van IR-thermografie.

Binnenkort verwachten we eveneens onze erkenning door het BINDT (British Institute for Non-Destructive Testing). Daarmee zal Egeon één van de weinige Belgische ondernemingen zijn met beide certificeringen op zak.

Verplichte aanwezigheidsregistratie voor tijdelijke en mobiele werkplaatsen

De strijd tegen de sociale fraude in de bouwsector wordt naar een hogere versnelling geschakeld. Vanaf 1 april 2014 moeten alle personen die op een tijdelijke en mobiele werf werken, zich dagelijks registreren.

Doel aanwezigheidsregistratie

De aanwezigheidsregistratie van personen die werken in onroerende staat uitvoeren op een werkplaats is ingevoerd in de welzijnswet voor werknemers. De registratie zorgt ervoor dat er geen twijfel bestaat over wie wanneer aanwezig was op welke werkplaats. Dit schept duidelijkheid bij een ongeval of in gevaarlijke situaties.

Thomas bij de Nieuwe Lichting 2014

Egeon Ingenieur Thomas (Amongster) zit bij de Nieuwe Lichting 2014 van StuBru. Een dikke proficiat Thomas!

Pages